<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakirjojen elinkaaren hallinta

Opas PK-yritysten tiedonhallinnan- ja tulostusratkaisujen tehostamiseen

Digitalisaation myötä yrityksissä käsiteltävän tiedon määrä on kasvanut. Kiristyvässä kilpailussa voittavatkin ne yritykset, jotka onnistuvat hyödyntämään keräämäänsä tietoa ja kehittämään toimintaansa sen pohjalta.

Modernit työkalut vastaavat informaatiohallinnan haasteisiin

Tässä asiantuntijaoppaassa kerromme, miten tiedonhallinnan ratkaisuilla ja modernilla tulostusympäristöllä tehostetaan yritysten informaatiohallintaa. Koko asiakirjan tai tiedon elinkaaren kattava ympäristö varmistaa sen, että tieto on jatkuvasti saatavilla ja ajan tasalla.

Mitä tämä vaatii yrityksiltä ja mitkä työkalut sopivat PK-yritysten muuttuneisiin tarpeisiin? Lataa tiedonhallinnan projektin tueksi maksuton asiantuntijamateriaalimme!

Pikaoppaassa avaamme mm. nämä yleisimmät tiedonhallinnan solmukohdat

  • Jatkuvasti kasvavaa datamäärää on hankala hallita
  • Dokumenteista on useita eri versioita ja niiden päivittäminen tai hallinta kuormittavat
  • Eri tietolähteiden yhdistäminen datan analysointia varten on manuaalista ja siksi aikaa vievää
  • Fyysisten asiakirjojen digitoiminen vie resursseja tuottavalta työltä
  • Dokumenttien tai datan tietoturvavaatimukset eivät täyty: esimerkiksi tulostuksen tietoturva tai tietosuojan edellyttämä dokumentaatio henkilötietojen käsittelystä on puutteellista

Lataa maksuton opas dokumentinhallintaan

 

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Canorama Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Canoraman tietosuojaseloste.