<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogi

Tästä osiosta löydät Canoraman ajankohtaiset uutiset sekä mielenkiintoisimmat asiantuntijasisällöt.

Winners think big

”Voittajat ajattelevat suuria”, on suora käännös Lenovon ojentamasta kunniakirjasta. Yhteistyö on tämän päivän työelämän tärkeimpiä muotoja. Myös Canoraman läpi 26-vuotisen historian on toistunut.

Lue lisää

Liigassa, Ykkösessä tai Kakkosessa, Canoraman ja KPV:n kumppanuus kestää

Kokkolan keskuskentällä 3 000 ihmistä osoittaa seisaaltaan suosiota kotijoukkue KPV:lle, joka on juuri voittanut ansaitusti suuren ja mahtavan HJK:n Veikkausliigan kamppailussa. Muutama vuosi.

Lue lisää

Palomuuri on yrityksen sydän, joka turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden

WatchGuard-palomuurit edustavat alansa ehdotonta huippua. Canorama on panostanut yhteistyössä WatchGuardin kanssa henkilöstönsä osaamiseen, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue lisää

Voitokas alku vuoden 2019 toiselle puoliskolle

Canon Oy ja Canon Business Center -jälleenmyyjät käynnistivät syksyn myyntikauden jo perinteeksi muodostuneessa yhteisessä kick-off-tapahtumassa 8.8. Helsingissä. Vuosittaisessa tapahtumassa.

Lue lisää

Sushikauppa vaatii laatua myös etäyhteyksiltä ja esitystekniikalta

Järvenpään K-citymarketkauppias Markku Hautala myy sushia noin 3 000 kiloa viikossa. Ei siis ihme, että häntä kutsutaan kotimaassaan jo sushikuninkaaksi. Perehtyminen sushin saloihin on.

Lue lisää

Canoraman keskusvarasto uusiin tiloihin

  Canoraman keskusvarasto Kokkolassa on muuttanut uusiin tiloihin. Ajanmukaisen keskusvaraston ansiosta tavara liikkuu asiakkaille nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Puolanka tarjoaa kuntalaisilleen joustavan Print In City-palvelun

Puolangan kunta on ottanut käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa Print In City-palvelun, joka mahdollistaa kuntalaisille helpon ja laadukkaan tavan tulostaa, skannata ja kopioida.

Lue lisää

Canorama Oy on voittanut WatchGuardin Vuoden Kumppani 2019 -palkinnon

  Johtava verkkoturvallisuuden tarjoaja, WatchGuard Technologies, on nimittänyt Canorama Oy:n EMEA-kumppaniksi vuoden 2019 kumppanuuspalkinto-gaalassa Kroatiassa, Dubrovnikissa.

Lue lisää

Service Desk – ainoa puhelinnumero jonka tarvitset

Service Desk ja etähallinta ovat nykyaikainen malli yritysten IT-ongelmien ratkaisuun ja korjaamiseen. Canoraman järjestelmäasiantuntija Saku Grönlund valottaa Service Deskin toimintaa asiakkaan.

Lue lisää

Canorama

Miten EU:n tietosuoja vaikuttaa yritykseesi?

EU:n Tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy 25.5.2018. Oletko valmis? Tutustu Canoraman oppaaseen.