<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Foodwest arvostaa asiantuntemusta ja yhteistyön helppoutta

Foodwest on elintarvikealan asiantuntijapalveluita tuottava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Seinäjoella, yhdessä Suomen vahvimmista elintarvikemaakunnista. Foodwestin ja Canoraman yhteistyö perustuu luotettavaan ja asiantuntevaan palveluun sekä avoimeen vuorovaikutukseen.

Foodwest arvostaa Canoraman asiantuntemusta ja yhteistyön helppoutta

- Foodwestiltä löytyvät kaikki ne työkalut, joita elintarvikealalla tarvitaan ideasta valmiiksi tuotteeksi kaupan hyllylle. Pystymme hoitamaan tuosta ketjusta pienen osan tai kaikki tarvittavat vaiheet. Pääkonttorin lisäksi Seinäjoella sijaitsee meidän koetehdas, yhtiön toimintaa esittelee Foodwest Oy:n toimitusjohtaja Karri Kunnas.

Toimitusjohtajan sanoin asiantuntijaorganisaatiossa pelit ja vehkeet pitää olla kunnossa silloin, kun niitä tarvitaan.

- Me olemme asiantuntijoita omalla alallamme, ja Canorama on aivan samalla tavalla asiantuntija omalla alallaan. IT-palveluiden lisäksi olemme hankkineet heiltä monitoimilaitteet, videotykit ja click on-järjestelmiä, Kunnas kertoo.

Toimitusjohtajan sanoin asiantuntijaorganisaatiossa pelit ja vehkeet pitää olla kunnossa silloin, kun niitä tarvitaan

Erittäin tärkeässä roolissa on hänen mukaansa Canoraman tuottama huoltopalvelu.

- Jos laitteiden kanssa on ollut haasteita, Canorama on reagoinut todella nopeasti ja esittänyt haasteisiin myös ratkaisuvaihtoehtoja. Pitkään jatkuneen yhteistyön ansiosta Canoraman huoltohenkilökunta tuntee hyvin meidän toiminnan. Sen takia he osaavat myös ennakoida meidän tarpeita ja mitoittaa oikeanlaiset ratkaisut juuri Foodwestin tarpeisiin.

- Vuorovaikutus on välitöntä, jolloin palautetta on helppo antaa. Kaiken kaikkiaan tämä on oikein tehokas, toimiva ja joustava kokonaisuus. Siksi haluamme jatkaa yhteistyötä jatkossakin, Kunnas toteaa.

Teksti: Jorma Uusitalo
Kuva: Tommi Hietaharju