<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ICT-järjestelmähallinta takaa sujuvan liiketoiminnan

HW Company on 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan ja myy kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun ja ulkoiluun. HW Company palvelee myös yritysasiakkaita brändätyillä vaatekokonaisuuksilla ja liikelahjoilla. Suuren ja monitahoisen yrityksen kohdalla myös IT:ltä vaaditaan paljon, minkä takeena toimii Canoraman palvelukonsepti.

IT-infran nykytilakartoitus paljastaa ympäristön kipukohdat

Alkukartoitus paljastaa IT-ympäristön kipukohdat

Canoraman ja HW Companyn yhteistyö alkoi alkuvuodesta 2019, kun HW Companyn Esko Erkkilä oli yhteydessä entuudestaan tuttuihin toimijoihin kyllästyttyään kasvaneen IT-infran solmukohtiin ja kaipasi sujuvampaa kokonaisuutta, joka on harkiten rakennettu. Canoraman yhteyshenkilö Kalle Hagman kertoo prosessin alkaneen huolellisella alkukartoituksella, jossa käytiin läpi ongelmakohdat ja haavoittuvuudet asiakkaan järjestelmässä. “Halusimme päästä eroon purkkaratkaisuista, joihin joudutaan turvautumaan kiireen keskellä ja pahimmassa tapauksessa lopputuloksena on sekava ja haavoittuvainen järjestelmä”, Hagman kuvailee.

Kartoitus oli Erkkilän mukaan erittäin kattava ja jopa yllätti perusteellisuudellaan, joka paljasti useita aukkoja käytössä olleessa järjestelmässä. Ongelmia lähdettiin ratkaisemaan yksi kerrallaan ja kartoituksen päätteeksi nenän edessä olikin selkeä toimintasuunnitelma uuden, paremman järjestelmän rakentamiseksi. Tällä hetkellä järjestelmä toimii varmasti ja nopeasti, eikä uusia ongelmia ole ilmaantunut. “Tavoitteenamme oli nopeuttaa ja vakauttaa koko järjestelmää ja luoda myös varmistukset sen varalta että jokin serveri jossain yskäisee”, Hagman kuvailee leikkisästi. Aiemmin servereiden toimintahälytyksiä ei ollut olemassakaan, mikä pahimmillaan vaarantaa asiakkaan liiketoiminnan. “Lyhyesti sanottuna varauduimme kaikilla osa-alueille pahimpaan, joten nyt kaikille toiminnoille on olemassa paitsi hälytykset, myös varajärjestelmät, jotta liiketoimintaan ei tulisi lainkaan keskeytyksiä”, hän jatkaa.

Keskinäinen kommunikaatio avainasemassa

HW Companyn Esko Erkkilä kiitteleekin Canoraman toimintaa koko prosessin ajalta. “Meidät pidettiin todella hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä säännöllisten palavereiden myötä ja koko projekti eteni täydellisesti aikataulussa ja sovitulla tavalla, joten emme voisi olla tyytyväisempiä”. Järjestelmän uudelleenrakentamisesta on vastikään siirrytty ylläpitovaiheeseen täysin sujuvasti ja myös sen suhteen Erkkilä on hyvin tyytyväinen. “Yhteistyö on sujunut esimerkillisesti! Olemme aina tietoisia siitä mitä toimenpiteitä on tehty ja myös laskutus on hyvin selkeää, jokainen työvaihe kestoineen on eritelty todella hyvin, mikä on asiakkaana luonnollisesti hyvä asia”.

HW Company luottaa Canoraman ICT-osaamiseen tulevaisuudessakin

Canoraman edustaja Hagman on niin ikään tyytyväinen asiakassuhteeseen: “Mitään ongelmia ei missään vaiheessa noussut esille, kommunikointi ja yhteistyö sujuivat täysin moitteetta ja lopputuloksena oli järjestelmä, johon molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä”, Hagman kiittelee. Yhteistyötä ollaankin halukkaita laajentamaan jatkossa puolin ja toisin, sillä yritysten välinen yhteistyö on osoittautunut varsin sujuvaksi. “Canorama on turvallinen ja hyvä toimija, joten en näe minkäänlaisia esteitä yhteistyömme laajentamiselle”, HW Companylta kerrotaan.

Haluatko lisätietoja?

ICT on modernin liiketoiminnan ydin, joten järjestelmän toimitusvarmuuteen, tehokkuuteen ja tietoturvaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Haluatko varmistaa oman yrityksesi IT-ympäristön ajantasaisuuteen? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

ICT-tiimi palveluksessasi