<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Puolanka tarjoaa kuntalaisilleen joustavan Print In City-palvelun

Puolangan kunta on ottanut käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa Print In City-palvelun, joka mahdollistaa kuntalaisille helpon ja laadukkaan tavan tulostaa, skannata ja kopioida.

- Ajatuksena on ollut, että jokainen kuntalainen voi käyttää palvelua silloin kun haluaa, ja vieläpä edulliseen hintaan. Nyt ei kenenkään tarvitse enää kulkea kunnantalolla kysymässä, voisiko joku ottaa kopion, Puolangan pormestari Harri Peltola toteaa tyytyväisenä.

Hänen mukaansa on paljon esimerkiksi yhdistysaktiiveja, jotka hoitavat yhdistysten asioita viikonloppuisin, ja tarvitsevat silloin tulosteita. Koska tulostaminen hoituu omatoimikirjastossa, jossa ei ole esimerkiksi viikonloppuisin henkilökuntaa, kustannustehokas palvelu on voitu hinnoitella sen mukaisesti.

Canorama on ensimmäinen jälleenmyyjä Suomessa, joka myi Canonin tuottamaan yhteisöpalveluun perustuvan ratkaisun. Palvelun laajetessa tulostuspisteitä voi löytyä eri puolilta Suomea kirjastojen lisäksi esimerkiksi oppilaitoksista ja kauppakeskuksista.

- Puolangan kokonaisuus toteutettiin Canoraman ja Canonin yhteistyönä siten, että asiakkaalle tehtiin palvelusopimus 4G-yhteyteen perustuvasta Tosibox-verkkoratkaisusta. Näin Canoraman toimittamalle monitoimilaitteelle luotiin virtuaalipalvelin, jonka kautta Print In City-sovellus ja verkkoliikenne toimivat turvallisesti, kertovat Canoraman myyntijohtaja Hannu Immonen ja asiakkuuspäällikkö Nino Kihlström.

Puolanka tarjoaa kuntalaisilleen joustavan Print In City-palvelun

Print In City-tulostuspisteellä Puolangan kunnan kirjastovirkailija Pirjo Hyttinen ja Canoraman asiakkuuspäällikkö Nino Kihlström. Kuva: Tuomo Seppänen

Heidän mukaansa jokainen Print In City-ratkaisu toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan, Canoraman ja Canonin yhteistyönä. Näin palvelusta saadaan joustava ja aina oikein hinnoiteltu.

Print In City-palvelu toimii osoitteessa www.printincity.fi. Käyttäjäksi rekisteröidytään joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla, minkä jälkeen henkilökohtaiselle tulostustilille ladataan haluttu euromääräinen saldo. Käyttäjä lataa PDF-, TIFF- tai JPEG-muodossa olevan tulostustyön verkkopalveluun, ja tulosteet noudetaan henkilökohtaisella PIN-koodilla Print In City-tulostuspisteestä. Tulostuksen jälkeen asiakirjat poistuvat palvelimelta tietoturvallisesti.

Lisätiedot:

Hannu Immonen
myyntijohtaja, Canorama
puh. 0207 681 203
hannu.immonen@canorama.fi

Nino Kihlström
asiakkuuspäällikkö, Canorama
puh. 050 3832 192
nino.kihlstrom@canorama.fi

Harri Peltola
pormestari, Puolangan kunta
puh. 0400 214 390
harri.peltola@puolanka.fi