<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sushikauppa vaatii laatua myös etäyhteyksiltä ja esitystekniikalta

Järvenpään K-citymarketkauppias Markku Hautala myy sushia noin 3 000 kiloa viikossa. Ei siis ihme, että häntä kutsutaan kotimaassaan jo sushikuninkaaksi. Perehtyminen sushin saloihin on johdattanut Hautalan syvälle japanilaiseen kulttuuriin ja siihen, miten asiakkaan hyväksi asioita voi tehdä koko ajan paremmin.Hautala kertoo sushibusineksen olevan henkisesti palkitsevaa.

- Sushi on kuin elämä, joka sekään ei ole ikinä valmis. Opit jatkuvasti, miten asiat voi tehdä paremmin, ja se tekee kaikesta tästä niin kivaa, Hautala kuvaa intohimoaan sushia kohtaan.

- Mitä enemmän olen perehtynyt sushin valmistukseen, sitä enemmän olen alkanut pitämään japanilaisesta kulttuurista. Tykkään ihan hirveästi heidän nöyryydestään ja ahkeruudestaan sekä siitä, miten he kohtelevat ihmisiä. Kaikki tämä korreloi tosi paljon oman maailmankäsitykseni kanssa.

Markku Hautala on onnistunut liittoutumaan parhaiden sushin raaka-ainetoimittajien kanssa.

- Se mikä meidät erityisesti erottaa on ääretön paneutuminen raaka-ainehankintaan. Mistä saamme vaikkapa parhaan riisin, soijan tai etikan. Olemme onnekkaita, että meillä on tässäkin hyvät kumppanit.

Canoramalta langaton neuvotteluratkaisu

Kansainvälisessä ympäristössä toimiva Citymarket tarvitseekin toimivan infran pitääkseen yhteyksiä eri puolille maailmaa. Sitä varten Canorama toimitti Järvenpään Citymarketille nykyaikaisen videoneuvottelujärjestelmän noin 20 henkilön neuvottelutilaan, mikä helpottaa yhteydenpitoa esimerkiksi kumppaneihin Japanissa ja Italiassa.

Sushikauppa vaatii laatua myös etäyhteyksiltä ja esitystekniikalta

Markku Hautala halusi Canoramalta laadukkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän, ja kokemustensa perusteella sellaisen myös sai. Kuva: Jussi Nahkuri
 
- Vuokraamme neuvottelutilaa ahkerasti myös ulkopuolisille tahoille, kuten elintarvikealan toimijoille kansainvälisiä kokouksia varten.
 
- Halusimme ennen kaikkea laadukkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän, koska koko meidän olemassaolo perustuu laatuun. Erityisen tärkeää on se, että järjestelmä mahdollistaa keskittymisen itse käsiteltäviin asioihin eikä siihen, kuinka tekniikka toimii.
 
Markku Hautala sanoo järjestelmän vähentävän matkustustarvetta ja parantavan kustannustehokkuutta. Canorama saa häneltä kiitettävän arvosanan.
 

- Canorama hoiti osuutensa tosi tyylikkäästi ja vastuullisesti. Toimitusvaiheessa he ottivat vastuulleen ratkaista myös sellaisia kysymyksiä, jotka eivät olisi heille välttämättä kuuluneet.

Teksti: Jorma Uusitalo

Kiinnostuitko aiheesta?

Klikkaa menestystarinoihimme ja lue lisää asiakkaidemme kokemuksista ICT-kumppauudestamme.