<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Toimimme vastuullisesti – Canoramalle myönnettiin ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä teemoja meille. Olemme sitoutuneet rakentamaan yritykseemme  ympäristöjärjestelmän, joka täyttää kansainvälisen standardin mukaiset vaatimukset. ISO 14001 -ympäristösertifikaatti myönnettiin meille helmikuussa 2020.

Huomioimme ympäristönäkökulmat laajasti toiminnassamme. Lue lisää täältä!

Jarkko Männikkö

“Sertifikaatti on hieno tunnustus koko henkilöstölle, joka huomioi ympäristövaikutukset laajasti työssään”, Canoraman laatu- ja ympäristövastaava Jarkko Männikkö sanoo.

Suunnittelemme toimintaamme vastuulliset ja ympäristöystävälliset ratkaisut edellä

ISO-14001“Suosimme hankinnoissa materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joiden ympäristörasitus on vähäisin. Ympäristöjohtaminen näkyy myös elinkaariajatteluna tuotteiden käytössä ja kierrätyksessä”, Männikkö kertoo esimerkkeinä.

ISO 14001 on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmän rakentamisen ja kehittämisen standardi, jonka avulla yritys tunnistaa toimintaansa liittyvät ympäristönäkökohdat sekä niiden riskit ja mahdollisuudet. Standardi tarjoaa tekniikoita ja työkaluja kokonaisvaltaiseen ympäristöjohtamiseen.

Tutustu sertifikaattiin tarkemmin täällä!