<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Työntäyteisestä arjesta joulurauhan viettoon

Canoraman yksi arvoista on välittäminen. Meillä yrityksen sisällä se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tilaus-toimitusketjussa jokainen Canoramalainen hoitaa oman tehtävänsä niin, että joka kerta pystymme täyttämään asiakaslupauksemme. Välittämistä ja toisten ihmisten huomioimista tarvitaan kaikissa organisaatiossa ja kaikessa päivittäisessä tekemisessä, eikä vähiten näinä vuoden hektisimpinä aikoina.

Työntäyteisestä arjesta joulurauhan viettoon

Tekemisen tahti kiihtyi tänäkin vuonna loppuvuotta kohti. Viimeisellä neljänneksellä olemme saaneet aikaan mukavasti kasvua, vaikka marraskuussa logistiikka aiheutti isoja haasteita tunnetuista syistä. Syntyneestä ruuhkasta huolimatta pystymme toivottavasti hoitamaan toimitukset asiakkaille sovitusti vuoden loppuun mennessä.

On ollut ilahduttavaa huomata asiakkaiden edelleen lisääntyvä kiinnostus Canoraman palveluita kohtaan. Vilkas palvelumyynti kertoo asiakkaiden halusta kehittää omaa liiketoimintaansa, ja meidän tehtävänä on huolehtia siitä, että palvelutarjontamme vastaa asiakkaiden tarpeita.

Joulumuistamisiin varatut varat osoitamme tänäkin vuonna hyväntekeväisyyteen

Lahjoituskohteena on Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta. Lahjoituksilla hankitaan toimintavälineitä, joiden avulla vaikeasti vammaiset lapset pääsevät ensimmäistä kertaa elämässään esimerkiksi liikkumaan metsässä, katsomaan tähtitaivasta rannalle tai matkustamaan.

Viikot kuluvat nopeasti, ja pian saamme taas virittäytyä joulutunnelmaan. Teitä, hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, kiitän kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille menestyksekästä uutta vuotta sekä rauhallista joulunaikaa läheistenne kanssa.

Ensi vuonna haluamme Canorama-perheessä palvella teitä entistä paremmin ja levittää välittämisen ilmapiiriä.

- Martin Brandt ja Canoraman väki