<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vuonna 2021 panostetaan modernien työtapojen kehittämiseen

Pian ensimmäinen kuukausi vuotta 2021 on takanamme. Viime vuosi opetti meille paljon. Ennen kaikkea sen, että mikään ei ole yhtä varmaa kuin muutos.

Liiketoiminnan trendit osoittavat vahvasti siihen, että vaikka maailma muuten koronan jälkeen avautuisi, etätyön suosio ei kokonaan hiipuisi. Olemme oppineet hyödyntämään aikaisempaa tehokkaammin erilaisia viestintävälineitä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme tavoittamiseksi ja  tästä kaikesta osa jää rutiiniksi työskentelytapoihimme myös tulevaisuudessa.

Miltä vuoden 2021 megatrendit näyttävät?

Paikallinen kumppani palvelee ketterästi

Etätyön suosion myötä yritykset tarvitsevat uusia työkaluja ja aikaisempaa joustavampaa palvelua. Siihen haluamme vastata.

Kerroimme viime vuonna esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevasta sopimusmallista, jota sovellamme nyt myös tulostuspalveluissa. Uusien joustavampien sopimusten lisäksi palvelumallimme mahdollistaa ketterän ylläpitoratkaisun yrityksille, joissa työskentely on fyysisesti hajautunut.

Aikaisemmin yrityksiin hankittiin yksi tai muutama järeämpi monitoimilaite, jotka vastasivat koko organisaation tulostustarpeisiin. Etätyötrendi tulee kuitenkin muuttamaan myös tulostuspuolta. Jatkossa kysyntää on yhä useammin myös pienemmille laitteille, jotka eivät enää sijaitse pelkästään konttorilla, vaan esimerkiksi kotitoimistoilla.

Panostamme toiminnassamme edelleen vahvaan paikallisuuteen, joka tarkoittaa sitä, että voimme palvella ja ylläpitää yrityksesi toimintaympäristöä ja huoltaa laitteita myös esimerkiksi työntekijöidenne kotitoimistoilla.

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sen liiketoimintaa parhaiten auttavan kokonaisuuden.

Yritysten tavoitteena on digitalisaation avulla pääsääntöisesti tehostaa omaa toimintaansa. Käytännössä digitalisaatiosta etsitään ratkaisuja liiketoiminnan tekemiseen kustannustehokkaammin tai kilpailukykyisemmin. Se tarkoittaa käytännössä panostamista  IT-infraan ja palveluihin.

Koemme, että roolimme on toimia asiakkaidemme asiantuntijakumppanina löytäen oikeat ratkaisut nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön siitä laajasta palvelu- ja teknologiakirjosta, joka on tarjolla globaalisti.

Laajennamme palveluvalikoimaamme ja vahvistamme osaamistamme

Viime vuonna toteutuneen liiketoimintakaupan myötä tulemme laajentamaan osaamistamme ja palveluitamme. Palveluvalikoimamme täydentyy muun muassa

  • tietoliikennepalveluissa
  • ohjelmistokehityksen puolella 
  • uusien liiketoimintasovelluksien kautta
  • viestinnän, erityisesti puheviestinnän, palveluilla.

Vinkki: Liike-elämän digitalisaatiotrendi puoltaa tiedonhallinnan investointeja. Suosittelenkin tutustumaan uusimpaan tiedonhallinnan asiantuntijamateriaaliimme Myyntipäällikön dokumentinhallinnan opas.

Hyvä tietoturva on edellytys digitalisaation hyödyntämiselle

Tietoturva ei mene koskaan pois muodista. Yrityksen maineen ja menestyksen kannalta on tärkeää, että niin asiakkaat kuin yhteistyökumppanit voivat luottaa tietoturvan olevan ajan tasalla. Viime vuonna uutisiin nousi kuitenkin esimerkkejä tapauksista, joissa tietoturvaan ei oltu kiinnitetty riittävää huomiota.

Autamme sinua varmistamaan turvalliset ratkaisut ja käytänteet.

Uuden konsernirakenteen myötä olemme saaneet uutta osaamista ja uusia palveluita tietoturvapuolelle. Liiketoiminnan suojaus on aina tapetilla ja se tulisikin olla jatkuvasti myös johtoryhmän agendalla. Laaja-alaisen osaamisen ja hyvien yhteistyökumppaneiden tukemana autamme yrityksiä löytämään sopivimmat ratkaisut.

Toivotan menestystä uuteen vuoteen

Toivon vilpittömästi, että koronavuosi ei kohdellut sinua turhan raskaasti. Uskomme ja odotamme, että tänä vuonna löydetään ratkaisuja tähän globaaliin kriisiin, jotta maailma taas aukeaisi ja liiketoimintaympäristömme normalisoituisi.

Tässä muuttuneessa maailmassa on tärkeää löytää itselleen sopiva tekemisen malli ja uskon, että me voimme auttaa sinua ja yritystäsi siinä.

Jari Toivola kuva web

 

Jari Toivola
Toimitusjohtaja, Canorama
050 1521
jari.toivola@canorama.fi 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä