<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ICT-palveluiden ulkoistamisen opas

Tiedätkö mitä ICT-ulkoistuksessa täytyy huomioida?

Tarve ICT-ulkoistukselle syntyy usein liiketoimintastrategiassa tunnistettujen digitalisaation tuomien mahdollisuuksien tai esimerkiksi kustannusten hallinnan kautta. Haasteita voi kuitenkin muodostua, jos ICT-ulkoistamisen tavoitteet ja suunta eivät ole selvillä.

Canoraman ICT-asiantuntijoiden kirjoittaman oppaan avulla selätät ulkoistamiseen liittyvät sudenkuopat ja ymmärrät paremmin ICT-ulkoistuksen vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

ICT-palveluiden ulkoistamisen oppaan luettuasi

  • osaat määrittää ICT-ulkoistuksen tavoitteet,
  • tiedät millaisia eri ulkoistusmalleja on olemassa ja millaisiin tilanteisiin ne parhaiten sopivat,
  • voit vertailla eri ICT-palveluntarjoajia paremmin,
  • tiedät mitä ICT-ulkoistuksessa tulee huomioida ja onnistut siinä paremmin.

ICT:n merkitys yrityksissä on suurempi kuin aikaisemmin, joten myös sen ylläpitoon ja kehittämiseen halutaan nyt erityisasiantuntijuutta avuksi. ICT:n ollessa strategisesti yritykselle merkityksellinen toiminto, sen ulkoistamisessa halutaan onnistua varmasti. Tämän oppaan avulla onnistut.

Tämä asiantuntijaopas nivoo yhteen koko ICT-palveluiden hankintaprosessin tarpeen määrittelystä palveluntarjoajien vertailuun. Opas auttaa tunnistamaan ICT-strategian mukaiset tavoitteet ja ulkoistamisen tarpeet, sekä vertailemaan eri ulkoistusmalleja, palveluntarjoajia ja heidän tarjouksiaan.

- Jani Virtanen, ICT-asiantuntija, Canorama

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Canorama Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Canoraman tietosuojaseloste.