<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ilmoittaudu webinaariin:
Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Miten yrityksissä voidaan ratkaista tavallisimmat tiedon- ja dokumentinhallinnan haasteet?

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariimme ja tule kuulemaan informaatiohallinnan asiantuntijoidemme parhaimmat vinkit ja ratkaisut tiedonhallintaan liittyen.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 27.11. klo 9.00 ja se kestää noin 45 min. Webinaarimme on täysin maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

Digitalisaation myötä kasvanut tiedon määrä sekä kiristynyt tietosuojalaki on luonut yrityksille uudenlaisia haasteita tiedonhallintaan liittyen. Tavallisimpia haasteita aiheuttaakin tiedostojen jaot, versioiden hallinta sekä uudet raportointitarpeet. Tiedonhallinnan ratkaisuilla yritysten dokumentit ja eri järjestelmiin kertynyt tieto saadaan integroitua yhteen, jolloin tieto on helpommin hallittavissa ja tehokkaammin hyödynnettävissä.

Tässä webinaarissa kerromme, miksi teidänkin yrityksessä kannattaa panostaa tiedonhallintaan!

Webinaarimme vastaa mm. näihin kysymyksiin:

  • Miksi tiedonhallinnasta kannattaisi kiinnostua?
  • Miten dokumentinhallinta vaikuttaa yrityksen tietoturvaan ja tietosuojaan?
  • Millaisia liiketoimintahyötyjä tiedonhallinnan avulla voidaan saavuttaa?
  • Miten tiedonhallinnan projektissa päästään alkuun?

Ilmoittaudu maksuttomaan tiedonhallinnan webinaariin

 

Webinaarimme on täysin maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Ilmoittautumalla hyväksyt, että Canorama Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Canoraman tietosuojaseloste.