Ladattavat pikaoppaamme, ole hyvä!

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki ladattavat materiaalimme.

Webinaaritallenne: Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Digitalisaation myötä kasvanut tiedon määrä sekä kiristynyt tietosuojalaki on luonut yrityksille uudenlaisia haasteita tiedonhallintaan liittyen. Katso webinaaritalenne ja poimi asiantuntijoidemme parhaimmat vinkit yritysten dokumentinhallinnan solmukohtien avaamiseen.

Lataa maksuton webinaaritallenne

Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Opas PK-yritysten tiedonhallinnan- ja tulostusratkaisujen tehostamiseen

Tässä asiantuntijaoppaassa kerromme, miten tiedonhallinnan ratkaisuilla ja modernilla tulostusympäristöllä tehostetaan yritysten informaatiohallintaa. Koko asiakirjan tai tiedon elinkaaren kattava ympäristö varmistaa sen, että tieto on jatkuvasti saatavilla ja ajan tasalla.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

Asiakirjojen elinkaaren hallinta

Asiantuntijaopas yrityksen ICT-ylläpitoon ja kehittämiseen

Tämä liiketoimintajohtajille ja IT-päälliköille suunnattu asiantuntijamateriaali kokoaa PK-yritysten ICT:n yksiin kansiin. Kerromme oppaassa konkreettisten esimerkkien avulla, miten IT voidaan valjastaa uusien palveluiden ja tehokkaampien liiketoimintaprosessien tueksi.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

PK-yritysten IT-opas

Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Tiesitkö yrityksen tietoturvan muodostuvat teknisen tietoturvan lisäksi fyysisestä tietoturvasta? Tietoturva muodostuukin yksinkertaisista ja konkreettisista asioista. Jaammekin tässä oppaassa hyvin konkreettiset askeleet yrityksen tietoturvallisuuden kustannustehokkaaseen kehittämiseen.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

Lataa opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Varmista yrityksesi tietosuojan ajantasaisuus

GDPR:ään tulee suhtautua asian vaatimalla vakavuudella, mutta yöuniaan ei asian vuoksi tarvitse menettää. Lataa maksuton opas ja lue, miten teidänkin yrityksessä voidaan varmistaa tietosuojan ajantasaisuus.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

5 aseklta hyviin yöuniin GDPR-aikakaudella