Ladattavat asiantuntijamateriaalimme, ole hyvä!

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki ladattavat materiaalimme.

Canorama digitaalinen oppimisympäristö

Tutustu Canoraman digitaaliseen oppimisportaaliin 30 päivää maksutta

Digitaalisen oppimisympäristön avulla siirrät koulutukset ja perehdytyksen helposti digiympäristöön. Samalla yrityksenne säästää koulutuskustannuksissa ja oppimisen seuranta ja tukeminen helpottuu. Ota Teams, Word, Excel, PowerPoint, Sharepoint ja muut tarvitsemasi ohjelmat haltuun. Opetusvideoiden avulla pääset nopeasti ammattimaiseen lopputulokseen.

Tilaa demotunnukset tästä

Ilmoittaudu webinaariimme ja kuule lisää dokumentinhallinnan hyödyistä HR:ssä

Webinaaritallenne: Dokumentinhallinnalla varmistetaan HR:n sujuvuus ja tietoturva

Webinaarimme tarjoaa tärkeää tietoa kaikille HR:n ammattilaisille ja heille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan dokumentinhallinan eduista erityisesti tietoturvan ja työn tehostumisen näkökulmasta. Kerromme konkreettisia neuvoja ja vinkkejä HR:n prosessien parantamiseen ja annamme askelmerkit tiekartalle kohti modernimpaa henkilöstöhallintoa.

Lataa maksuton webinaaritallenne

Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Webinaaritallenne: Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Digitalisaation myötä kasvanut tiedon määrä sekä kiristynyt tietosuojalaki ovat luoneet yrityksille uudenlaisia haasteita tiedonhallintaan liittyen. Katso webinaaritallenne ja poimi asiantuntijoidemme parhaimmat vinkit yritysten dokumentinhallinnan solmukohtien avaamiseen.

Lataa maksuton webinaaritallenne

Asiakirjojen elinkaaren hallinta

Opas PK-yritysten tiedonhallinnan- ja tulostusratkaisujen tehostamiseen

Tässä asiantuntijaoppaassa kerromme, miten tiedonhallinnan ratkaisuilla ja modernilla tulostusympäristöllä tehostetaan yritysten informaatiohallintaa. Koko asiakirjan tai tiedon elinkaaren kattava ympäristö varmistaa sen, että tieto on jatkuvasti saatavilla ja ajan tasalla.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

 

Pikaopas sopimushallinnan pullonkaulojen ratkaisemiseen

Pikaopas sopimushallinnan pullonkaulojen ratkaisemiseen

Oppaassa kerromme, miten sopimushallintajärjestelmällä ratkaistaan yleisimmät yrityksen sopimushallinnan pullonkaulat ja tehostetaan sopimusten laatimiseen ja arkistointiin liittyviä työvaiheita.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

 

Lataa ICT-palveluiden ulkoistamisen opas

ICT-palveluiden ulkoistamisen opas

Tämä asiantuntijaopas nivoo yhteen koko ICT-palveluiden hankintaprosessin tarpeen määrittelystä palveluntarjoajien vertailuun. Opas auttaa tunnistamaan ICT-strategian mukaiset tavoitteet ja ulkoistamisen tarpeet, sekä vertailemaan eri ulkoistusmalleja, palveluntarjoajia ja heidän tarjouksiaan.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

Lataa asiantuntijaopas yrityksen ICT-ylläpitoon

Asiantuntijaopas yrityksen ICT-ylläpitoon ja kehittämiseen

Tämä liiketoimintajohtajille ja ICT-päälliköille suunnattu asiantuntijamateriaali kokoaa pk-yritysten ICT:n yksiin kansiin. Kerromme oppaassa konkreettisten esimerkkien avulla, miten IT voidaan valjastaa uusien palveluiden ja tehokkaampien liiketoimintaprosessien tueksi.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

Lataa webinaaritallenne: Tietoturvauhkien ennakointi ja havainnointi

Webinaaritallenne: Tietoturvauhkien ennakointi ja havainnointi

Lataa maksuton webinaaritallenne ja kuule yritysten tietoturvan huippuasiantuntijoiden parhaimmat vinkit ja ratkaisut tavallisimpien hyökkäysten ennakointiin ja havainnointiin liittyen. Webinaarin paneelikeskustelussa tietoturvauhkien ennakoinnista ovat keskustelemassa Canoraman asiantuntijoiden lisäksi F-Securen, WatchGuardin ja Nexeticin huippuosaajat.

Lataa maksuton webinaaritallenne

Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Tietoturva on nyt monen yritysjohtajan mielen päällä. Ovatko järjestelmämme ajan tasalla? Ovatko työskentelytapamme tietoturvallisia? Tässä tietoturvaoppaassa jaamme helpot ja konkreettiset askeleet yrityksen tietoturvan kehittämiseen.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

5 aseklta hyviin yöuniin GDPR-aikakaudella

Varmista yrityksesi tietosuojan ajantasaisuus

GDPR:ään tulee suhtautua asian vaatimalla vakavuudella, mutta yöuniaan ei asian vuoksi tarvitse menettää. Lataa maksuton opas ja lue, miten teidänkin yrityksessä voidaan varmistaa tietosuojan ajantasaisuus.

Lataa maksuton asiantuntijaopas