Ladattavat pikaoppaamme, ole hyvä!

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki ladattavat materiaalimme.

Ilmoittaudu webinaariin: Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariimme ja tule kuulemaan asiantuntijoidemme parhaimmat vinkit ja ratkaisut tiedonhallintaan liittyen. Webinaari järjestetään keskiviikkona 27.11. klo 9.00 ja se kestää noin 45 min. Webinaarimme on täysin maksuton eikä se sido sinua mihinkään. 

Ilmoittaudu webinaariin

Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Asiantuntijaopas yrityksen ICT-ylläpitoon ja kehittämiseen

Tämä liiketoimintajohtajille ja IT-päälliköille suunnattu asiantuntijamateriaali kokoaa PK-yritysten ICT:n yksiin kansiin. Kerromme oppaassa konkreettisten esimerkkien avulla, miten IT voidaan valjastaa uusien palveluiden ja tehokkaampien liiketoimintaprosessien tueksi.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

PK-yritysten IT-opas

Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Tiesitkö yrityksen tietoturvan muodostuvat teknisen tietoturvan lisäksi fyysisestä tietoturvasta? Tietoturva muodostuukin yksinkertaisista ja konkreettisista asioista. Jaammekin tässä oppaassa hyvin konkreettiset askeleet yrityksen tietoturvallisuuden kustannustehokkaaseen kehittämiseen.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen

Varmista yrityksesi tietosuojan ajantasaisuus

GDPR:ään tulee suhtautua asian vaatimalla vakavuudella, mutta yöuniaan ei asian vuoksi tarvitse menettää. Lataa maksuton opas ja lue, miten teidänkin yrityksessä voidaan varmistaa tietosuojan ajantasaisuus.

Lataa maksuton asiantuntijaopas

5 aseklta hyviin yöuniin GDPR-aikakaudella