<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Case Kome Oy: Lataa maksuton casekuvaus

Kome Oy

Canoraman asiakasreferenssi

Kome Oy:n ja Canoraman yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 palvelinten ylläpidon ulkoistamisella. Canorama löytyi heille sopivaksi toimittajaksi hetkellä, jolloin riittävää IT-osaamista ei ollut omasta takaa.

”IT-hommia tehtiin vasemmalla kädellä, kun talossa ei ollut osaamista eikä aikaa syventyä”, Kome Oy:n tuotannon suunnittelija Pasi Olkkonen kuvailee lähtötilannetta.

Kun palvelinasiat olivat hoidossa, Kome on ulkoistanut Canomaramalle esimerkiksi tietoturvaan ja tulostukseen liittyvät palvelut.

Yhteistyön tärkeimmät liiketoimintahyödyt:

  • Kriittiset IT-palvelut kuntoon tehokkaasti
  • Palvelimet eivät aiheuta käyttökatkoja tai hidasta työtä
  • Laitehankinnat ja päivitykset keskitetysti yhden kumppanin kautta
  • Säästynyttä työaikaa ja hermoja
  • Helppo ja keskitetty tapa kehittää työntekijöiden osaamista

Sähköisellä oppimispolulla O365-osaaminen ajan tasalle

Nykyisin Canorama tarjoaa Kome Oy:lle myös sähköisen oppimisportaalin, jonka avulla Office-ympäristön käyttöä on voitu tehostaa yrityksessä. Koulutuspalvelun ansiosta Komella on voitu omaksua parempia työtapoja, eikä työaikaa kulu niin paljon ohjeiden etsimiseen tai Office-työkalujen kanssa epäröimiseen.

Miten ulkoistettu IT näkyy yrityksen arjessa? Miten sähköinen oppimisportaali on auttanut Komea työn tehostamisessa? Lataa maksuton case-kuvaus ja lue koko menestystarina!

”Jos jotain kysyy, vastaus tulee”, Olkkonen kuvailee luottamusta Canoraman palveluvalmiuteen.

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Canorama Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Canoraman tietosuojaseloste.