<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=949470445392833&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tiedätkö, mitä PK-yrityksen IT pitää sisällään?

Asiantuntijaopas yrityksen ICT-ylläpitoon ja kehittämiseen

Yrityksen ICT-infra on monipuolistunut teknologian kehittymisen myötä. Monissa yrityksissä koko liiketoiminta onkin riippuvainen toimivasta IT-ympäristöstä. Teknologian kehittyminen on mahdollistanut työn tehostamisen sekä uudet palvelumallit.

Parhaimmillaan IT toimiikin kasvun tukena. Jos ICT-infraan ei panosta, voi kuitenkin vanhentuneet järjestelmät ja laitteet toimia moottorin sijaan kehittymisen jarruna. Oletteko valjastaneet IT:n yrityksenne liiketoiminnan kasvun vauhdittajaksi vai jarruttaako vanhentunut IT-ympäristö toimintaanne?

Tämä liiketoimintajohtajille ja IT-päälliköille suunnattu asiantuntijamateriaali kokoaa PK-yritysten ICT:n yksiin kansiin. Kerromme oppaassa konkreettisten esimerkkien avulla, miten IT voidaan valjastaa uusien palveluiden ja tehokkaampien liiketoimintaprosessien tueksi.

Oppaassa pureudumme mm. näihin teemoihin:

  • Mitä kaikkea PK-yritysten IT-infrassa tulee ottaa huomioon?
  • Miksi IT:n jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen kannattaa panostaa?
  • Miten IT valjastetaan tuottavaksi osaksi yrityksen liiketoimintaa?
  • Mitä teknologian kehittyminen vaatii yrityksen tietoturvalta?

Lataa maksuton opas yrityksen IT-ylläpitoon

 

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Canorama Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Canoraman tietosuojaseloste.